Author Topic: Precision and Currency don't work in common.  (Read 3617 times)

Zondai

  • Tadpole
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Precision and Currency don't work in common.
« on: April 23, 2012, 05:28:01 PM »
Hallo,
I searched a Plugin like your's for a long time. Now I found it and installed it directly at my Page.
As many other people I'd like to show results in percent. The minor matter is that the lines doesn't fill the 100.
The major problem is that the decimal places are hidden if I use [currency="%"].

Is here someone who can solve my problem?

Greets
Zondai

edit:// Problem is fixed.
I changed easy-chart-builder.js on line 671 into

output = output + "<td>" + tval + currency + ' %' + "</td>";

and on line 630 into

output = output + "<td>" + tString + currency + ' %' + "</td>";
« Last Edit: April 23, 2012, 06:00:04 PM by Zondai »

doug@dyerware.com

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 456
  • Karma: +15/-0
    • View Profile
    • Email
Re: Precision and Currency don't work in common.
« Reply #1 on: April 23, 2012, 09:59:28 PM »
Did you have to hard-code '%' to get results?  I take it your currency argument is blank then?

Probably an escape issue between php and js.  Ill look at that.  I do see the existing code will place the currency marker on the left.  It could check for '%' and accommodate.


Zondai

  • Tadpole
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Precision and Currency don't work in common.
« Reply #2 on: April 28, 2012, 12:30:57 PM »
Yes my currency argument is blank. I should say that I switched the position of the currency argument cause I have a german website. In Germany the currency argument is placed on the right site.

The problem of the hardcoded per cent argument is that all charts I will create in the future only can be based on per cent.